VIVA ITALIA

изображениеviber_2020-12-17_12-26-17   Ознайомившись із французькою кухнею та її стравами, поласувавши круасанами, еклерами та безе, ми вирушаємо до колоритної та неймовірної Італії.

Приготувати вишукані італійські страви можна не лише на професійній кухні, а й в нашому освітньому закладі, якщо ти навчаєшся за професією «кухар, кондитер». Сьогодні здобувачі освіти групи 19-21 разом з майстром виробничого навчання        Єременко Іриною пригостили всіх присутніх традиційними, неймовірно смачними та чудовими стравами: піцею Маргарита, Папероні та різотто з овочами.

Майстер виробничого навчання    Ірина Єременко

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.