Літо триває…

000    Цього ранку 16 майбутніх кухарів разом з майстрами виробничого навчання Жуковською Лідією та Поляковою Світланою вирушили для проходження виробничої практики на ТОВ «Еліна плюс» ( ДОЦ «Сєвєрянін»). Там з нетерпінням їх очікує весь колектив оздоровчого центру, бо минулого року учні БЦПТО зарекомендували себе як справжні, підготовлені до виконання виробничих завдань, професіонали.

Я твердо переконана, що і цього року учні продемонструють високу професійну підготовку. І хоча, як це буває завжди, коли проводжаєш  дорогих серцю людей, було хвилювання і мінорний настрій, тішить і додає впевненості те , що кухарі налаштовані на нові професійні перемоги і звершення!

                                                                       Заступник директора Наталія Федорченко

Виробнича практика у розпалі

003  Перший день серпня розпочався з вихідного дня, але не для наших учнів, бо вони походять виробничу практику у ДОЦ “Чайка”, який цей час діяв як база відпочинку. Віримо, що через декілька днів вся територія прекрасного закладу і дружній колектив будуть зустрічати дітей для відпочинку. Наші учні на чолі з майстром Єременко Іриною готові до будь-яких викликів, бо уміють працювати, відпочивати і зачарувати всіх смакотою. Впевнені на сто відсотків, що ви впораєтеся з усіма виробничими завданнями, любимо вас, чекаємо дома!

Заступник директора Наталія Федорченко

А завтра серпень…

01    Колись наші учні-практиканти, які працювали на березі Азовського моря, чекали липня і розпочинали відлік часу в зворотному порядку. Сьогодні такої потреби немає, бо дитячі оздоровчі заклади працюють як бази відпочинку, а це полегшує виробничі завдання. Та все одно  кухарі Центру ПТО показують високі результати своєї роботи, ними задоволені роботодавці, відпочивальники, працівники. Час мине швидко і Кременчуцька Надія разом зі своїми ученицями повернеться до освітнього закладу ділитися набутим досвідом і новими враженнями. Майбутні першокурсники (випускники 9 класів) вже визначилися і нам є кого вчити цій смачній професії, проте залишилося обмаль місць для випускників 11 класів. Отже, поспішайте і ви жодного разу не пожалкуєте, що обрали професію кухаря!

                                Заступник директора Наталія Федорченко