Знання – то сила!

000    Триває  освітній процес у Багатопрофільному центрі ПТО.  А у професійно-технічних  освітніх закладах навчання без практичних умінь і навичок неможливе. Сьогодні свої професійні уміння відточували наші третьокурсники, коли готували начинки для  кондитерських виробів. Майстер виробничого навчання Лідія Жуковська доступно і цікаво вчить майбутніх кондитерів та кухарів тому, наші учні під час виробничої практики у дитячих оздоровчих закладах випікають смачну продукцію самі. Керівництво закладів відпочинку цінує ці уміння практикантів і не закуповує випічку у пекарнях.

Отже,  випускники Багатопрофільного центру ПТО цінуються на ринку праці і це тішить!

                                Заступник директора Наталія Федорченко

Італія поруч!

011   Лазанья – традиційна італійська страва. А сьогодні , дякуючи нашим кухарям – другокурсникам, ми здійснили гастрономічну подорож до Італії, бо коли вони взялися до приготування страви, то лазанья заграла новими смаковими барвами. Як виявилося, видів її приготування дуже багато, з деякими з них  учнів познайомила майстер виробничого навчання Єременко Ірина.  Процес приготування лазаньї  займає чимало часу та задоволення від неї цього варте.

Отже, можу впевнено сказати, що всі родини наших кухарів цього тижня теж здійснять  власну гастрономічну подорож до Італії, бо учні навчилися готувати лазанью і в майбутньому хтось з них , можливо, додасть ще декілька власних рецептів з її приготування.

                                              

                                                         Заступник директора   Наталія Федорченко

Навчання – світло…

01    Щодня учні Багатопрофільного центру ПТО здобувають не лише теоретичні , а і практичні знання, уміння і навички. Звісна річ, не можна навчити професії тоді, коли не практикуєшся.  Наш 4 курс (за професією «кухар, кондитер»)  щотижня на уроках виробничого навчання «псують» фігуру солоденьким, та  ці жертви в ім’я професії .  Учні розуміють, що лише опанувавши практичні прийоми під час навчання  можна стати професіоналом  і прагнуть щотижня удосконалюватися і професійно зростати,  а колектив із задоволенням спостерігає за їх щоденними перемогами над собою. Швидко промайне навчальний рік , і ми з гордістю скажемо, що випустили справжніх кваліфікованих кондитерів!

Заступник директора Наталія Федорченко