Італія поруч!

011   Лазанья – традиційна італійська страва. А сьогодні , дякуючи нашим кухарям – другокурсникам, ми здійснили гастрономічну подорож до Італії, бо коли вони взялися до приготування страви, то лазанья заграла новими смаковими барвами. Як виявилося, видів її приготування дуже багато, з деякими з них  учнів познайомила майстер виробничого навчання Єременко Ірина.  Процес приготування лазаньї  займає чимало часу та задоволення від неї цього варте.

Отже, можу впевнено сказати, що всі родини наших кухарів цього тижня теж здійснять  власну гастрономічну подорож до Італії, бо учні навчилися готувати лазанью і в майбутньому хтось з них , можливо, додасть ще декілька власних рецептів з її приготування.

                                              

                                                         Заступник директора   Наталія Федорченко

Bookmark the permalink.

Comments are closed.