Сучасний урок іноземної мови

зображення_viber_2023-10-13_14-25-01-77012 жовтня 2023 року був проведений онлайн-семінар для викладачів іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області на тему “Сучасний урок іноземної мови в контексті компетентнісної освіти”.

Наш викладач англійської мови Шереметьєва Катерина Олександрівна була не лише слухачем, а й активним доповідачем. Її доповідь «Розвиток критичного мислення у процесі компетентнісно орієнтованого навчання англійської мови» була спрямована на показ того, як можна розвивати критичне мислення здобувачів освіти під час вивчення англійської мови за допомогою компетентнісного підходу.

Під час семінару учасники отримали цінний досвід та інформацію, яку вони можуть застосовувати на практиці для покращення якості навчання іноземної в своїх закладах освіти, а саме:

  • як створити ефективну структуру уроку іноземної мови і використовувати компетентнісний підхід та різні методи та форми роботи;
  • як розвивати одну із ключових навичок і компетентностей майбутніх фахівців – критичне мислення;
  • як за допомогою сучасної технології, такої як штучний інтелект, можна покращити ефективність уроків іноземної мови та організувати роботу викладача іноземної мови;
  • як з використанням інструменту «Miro board» створити онлайн заняття, яке може полегшити взаємодію та навчання на віддаленій основі.

Семінар надав викладачам можливість поглибити свої знання та розширити свої навички в галузі викладання іноземних мов в контексті компетентнісної освіти.

 

Викладач англійської мови   Катерина Шереметьєва

Bookmark the permalink.

Comments are closed.