STOP БУЛІНГ

IMG-2a368e6864ce0608070f7caf39392442-V     З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі  інспектором з ювенальної превенції Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області старшим лейтенантом Володимиром Ковальським була проведена інформаційно-профілактична бесіда для учнів Центру на тему «STOP БУЛІНГ», обговорено шляхи попередження жорстокого поводження.

Цькування та фізичний тиск  неприпустимі. І якщо раніше часто на це дивилися крізь пальці, то сьогодні в Україні вирішили жорстко карати учасників конфлікту. Володимир Ковальський розповів про адміністративну відповідальність за булінг.

Після перегляду фільму  «Обережно, булінг» вихователем Іриною Набокою було проведено обговорення з мешканцями гуртожитку щодо запобігання проявів булінгу.

         У  результаті проведених заходів учні дійшли висновку, що не можна бути пасивним спостерігачем  цього ганебного явища, потрібно  виховувати почуття емпатії та співчуття до особи, яка зазнає насильства, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

Людмила Кавун, заступник директора з ВР

Bookmark the permalink.

Comments are closed.