Кухні народів світу

00    В рамках тижня з професії «кухар, кондитер» відбувся позакласний захід. Здобувачі освіти презентували свої доповіді на тему «Історія виникнення страв та їх географія». Майбутні кулінари підготували історичні та цікаві факти про їх улюблені страви. Історія виникнення їх є не менш цікава, ніж рецепти.

    Шаурма, паста, люля-кебаб, донатси, вергуни, суші, круасани – популярні страви сучасної кухні. Ми замовляємо їх у кафе, готуємо вдома… але ніколи не замислюємося про їх походження назви, культуру споживання. Сьогодні здобувачі освіти дізналися багато нового та цікавого.

Викладач       Світлана Морозова

Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии запрещены.