Триває тиждень фахової майстерності за професією «Кухар, кондитер» і сьогодні переймаємо естафету від квітучої України. Ми мандруємо до Польщі. Ситна, смачна, поживна і калорійна… Так, польська кухня саме така. Протягом дня всі мали можливість переглянути відео, презентації, послухати інформацію про ресторанні заклади, цієї країни, смачні страви з риби та най – популярніші види продукції Польщі. І саме сьогодні на великій перерві здобувачі освіти та працівники Центру ПТО поласували польським печивом «Мазурка з горіхами та курагою», яке приготували здобувачі освіти групи 20-02. Усі присутні були вражені незвичайним смаком печива та взяли рецепти до власної скарбнички.
Також на великій перерві здобувачів освіти та педагогів чекала вікторина «Кмітливий кухар».
У ході змагання учасники продемонстрували не тільки рівень знань, а також гарне почуття гумору та дотепність. Треба відзначити, що на запитання відповідали активно, з ентузіазмом. Отримали позитивні емоції не тільки від проведення вікторини, а і від теплої, дружньої атмосфери, що панувала під час заходу. А кращі знавці кулінарії були відзначені солодкими призами
Майстер виробничого навчання Кременчуцька Надія