Електронні книги

Професійно-теоретична підготовка

Кухар, Кондитер

Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (3 розряд)

Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (4 розряд)

Доцяк В.С. Українська кухня 

Зайцева Г.Н. Технологія виготовлення борошняно-кондитерських  

Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування.  

Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування 

Костючик С.Л. Організація виробництва та обслуговування

В.В. Архіпов В.В.Організація ресторанного господарства

Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність

Порхун Л.С. Навчальний посібник з предмету “Малювання і ліплення”

бібліотека кулінара сайт

 Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства

Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Тракторист-машиніст с/г виробництва

Вихристюк М.О. Будова трактора

Гуржій А.М. Електротехніка та основи електроніки

ПДР онлайн тести 

Кисликов В.Ф. Будова та експлуатація автомобілів

Попов А. Паржницький О. Основи слюсарної справи

Власенко А.М. Слюсарні роботи

Коваленко В.М. Діагностика і технологія ремонту автомобілів

Набродов В.З. Допуски, посадки і технічні вимірювання

Винокурова Л.Е. Охорона праці

Сидоренко В.К. Технічне креслення

Макаренко М. Комбайни зернозбиральні

Паржницький О.В. Електроматеріалознавство

Луцюк В.І. Агротехнологія

Скрипник В. Розробка, виробництво, конструктивні особливості нової с/г техніки

Перукар 

Горбатюк Н.А. Основи перукарської справи

Кравець

Батраченко Н. Кравець Технологія виготовлення одягу

 

Comments are closed.