Єврейська кухня

1    Під час тижня професійної майстерності за професією «кухар, кондитер» учні навчального закладу «Багатопрофільний центр ПТО» ознайомилися з історією та традиційними стравами єврейської кухні. Здобувачі освіти переглядали  відеоролики та відеоматеріали під час великої перерви. Здійснили віртуальну подорож до словесної єврейської кухні та дізналися багато пізнавального про популярні страви, а саме: мацу, форшмак, єврейські котлети, печиво «Хаменташен» та жваво долучились до дегустації. Учні активно відповідали на запитання під час вікторини та показали гарну ерудицію та знання.

Сподіваємось, що цей день запам’ятається учням, адже професійний кухар, залежить не тільки від знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття.

     Майстер виробничого навчання    С.Полякова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.