День працівника освіти, це свято всіх, хто навчає та вчиться

зображення_viber_2023-09-29_12-07-17-753    Вітаю Вас, шановні колеги! У цей непростий час на плечі викладачів, майстрів виробничого навчання лягає відповідальність за навчання молодого покоління українців, Ви відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Нам є ким пишатись: навчальні досягнення учнів, перемоги у конкурсах тощо. Я пишаюсь нашими випускниками, які сьогодні боронять Україну. На жаль, є і ті, що віддали своє життя за незалежність, за вільну Україну – вічна їм пам’ять і слава.
Я пишаюся Вами, шановні педагогічні працівники, Ви навчаєте не тільки наукам, а й цінностям, які складають основу для життя у нашому суспільстві. Ваше бажання працювати, творити в сьогоднішніх умовах – це справжнє мистецтво та патріотизм. Пам’ятайте – Ваша праця є дорогоцінним внеском у перемогу і якби не складалось майбутнє, День вчителя – свято, яке залишається з нами назавжди.
Від усього серця бажаю вам, колеги, здоров’я, терпіння, наснаги, злагоди й довгих років життя. Нехай щедрою буде доля, а у ваших серцях завжди панує любов! Бажаю вам задоволення від своєї роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та підтримки від учнів і батьків! Перемоги і миру. З нашим професійним днем, колеги!

З повагою, директор БЦПТО

Bookmark the permalink.

Comments are closed.