РЯТІВНИКИ – НАШІ ГЕРОЇ

1_2   Щорічно 17 вересня відзначається День рятівника України. У цю дату привітання отримують всі співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій: фахівці з аварійно-рятувальних і пошукових робіт, сапери, водолази, пожежники і ліквідатори аварій.

Після початку повномасштабної війни українські рятувальники щодня рятують сотні життів. Саме вони допомагають жертвам обстрілів вибратися із завалів, ліквідовують пожежі та розшукують загублених людей. Все це рятувальники роблять часто під обстрілами, з ризиком для свого життя.

Зброї у рятувальників немає. Їхня зброя – спеціальне обладнання для гасіння пожеж та розбору завалів, конструкцій. Кожен має виконувати свою роботу, кожен має бути на своєму місці. І якщо кожен буде на своєму місці, тоді Україна переможе якнайшвидше.

Наші учні завжди були вдячні цим героїчним людям. Щороку ми вітали їх з професійним святом, цікавились трудовими буднями. Вони знайомили нас з технікою і проводили з нами « показові тренування».

Дорогі наші герої! Дякуємо вам за щоденну звитяжну працю, злагодженість дій та професіоналізм, вірність обов’язку та готовність до самопожертви! Нехай у вашому житті буде більше радісних хвилин і якомога менше тривожних викликів. Миру, щастя, здоров’я, добра вам і вашим родинам!

 

Начальник штабу цивільного захисту                                                        О. Єременко

Bookmark the permalink.

Comments are closed.