Що ж таке щастя та де його шукати?

зображення_viber_2023-05-25_10-52-45-988    23 травня 2023 року відбувся обласний конкурс з англійської мови у форматі TED Talks на тему «My philosophy for a happy life». Формат TED Talks – це короткі розповіді, які дивують, надихають та стимулюють до нових успіхів. Всі учасники конкурсу поділилися своїми поглядами щодо філософії щасливого життя та планів на майбутнє.

Наш заклад представляв учень групи 22-11 Уманський Олександр і показав найкращий результат з роботою «Happiness depends upon ourselves» («Щастя залежить від нас»).

Так що ж таке щастя та де його шукати? Міркуючи над цим питанням, Олександр розповів, що щастя ближче ніж здається, залежить від нас самих і ховається в маленьких речах. Його філософія щасливого життя полягає в тому, щоб будувати якісні стосунки з рідними та друзями, розвивати вдячність, бути добрим і жити цілеспрямованим життям.

Вітаємо Олександра з успішним дебютом!

Пам’ятайте, щастя — це подорож, а не пункт призначення, і ця подорож починається з того, як ми думаємо про своє життя. Вірте в себе і будьте щасливі!!!

Викладачка англійської мови Катерина Шереметьєва

Bookmark the permalink.

Comments are closed.