16 грудня в Центрі ПТО в рамках тижня професійної майстерності за професією «кухар, кондитер» учням навчального закладу було запропоновано ознайомитися з історичними традиціями та фірмовими стравами французької кухні. Здобувачі освіти мали можливість переглянути відеоматеріали, презентації популярних та цікавих страв Франції, а також було презентовано рецепти французьких круасанів. Круасан – популярна у Франції випічка. Ароматний запах і рум’яна хрустка скоринка круасана не залишить нікого байдужим.
Під час заходу здобувачі освіти уявно здійснили подорож до славетної французької кухні та показали гарні знання та чудову ерудицію, бо Французька кухня є популярною на всіх континентах світу.
Сподіваємось, що цей день запам’ятається учням, адже професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття.
Майстер виробничого навчання Світлана Полякова