Пропонуємо до Вашої уваги електронні освітні ресурси:
- Технологія опоряджувальних робіт (для учнів ПТНЗ будівельного профілю) : навч. посіб. / Я. Ю. Білоконь, Ю. І. Кравець, М. І. Михнюк, Т. В. Пятничук. – Київ : ІПТО НАПН України, 2015. – 167 с. https://ivet.edu.ua/component/k2/item/646-navchalnyi-posibnyk-tekhnolohiia-oporiadzhuvalnykh-robit-dlia-uchniv-ptnz-budivelnoho-profiliu
- Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства) : навч. посіб. / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – Київ : Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 202 с. https://ivet.edu.ua/repozytarii/baza-mahisterskykh-robit/item/645-navchalnyi-posibnyk-orhanizatsiia-i-tekhnika-obsluhovuvannia-dlia-uchniv-ptnz-haluzi-restorannoho-hospodarstva
- Технологія верстатних робіт: навч.пос. для проф.-техн. навч. закладів / М. А. Вайнтрауб, В. Й. Засельський, Д. В. Пополов, за наук. ред. М. А. Вайнтpауба. – Київ : Інститут ПТО НАПН України, 2015. – 199 c. https://ivet.edu.ua/repozytarii/baza-mahisterskykh-robit/item/644-navchalnyi-posibnyk-tekhnolohiia-verstatnykh-robit
Інформація про проєкт:
Онлайн платформа Be Smart / Будь розумним https://besmart.study/ стане в нагоді, адже містить:
- 9 предметів та більше 200 тестів
- відеорозбір пробних ЗНО 2019
- краткі відеолекції по 20-25 хвилин
- безкоштовна реєстрація
- тести, які затвердив МОН
- розбори пробних ЗНО 2019 року
Сторінка в Facebook https://www.facebook.com/besmart.study/
Сторінка в Instagram https://www.instagram.com/besmart.study/
Платформа Be Smart – це абсолютна безкоштовний ресурс для тих, хто:
- не має репетиторів, але має інтернет
- хоче покращити свої результати ЗНО
- хоче почуватися впевнено та отримати максимальний бал на ЗНО
Платформа Be Smart безкоштовно забезпечує рівні можливості для всіх школярів країни, які дбають про своє майбутнє та хочуть навчатись в омріяних університетах.
На цій сторінці ви можете водночас перепочити та перевірити свої знання.
Кросворд “Світ професій”
Обладнання для газового зварювання та різання
Пазлы
91 День кухаря
Кросворд “Класифікація способів теплової обробки харчових продуктів”
Вікторина “Хімія обирає друзів”