План роботи методичної комісії «Харчової промисловості»

Січень 2019
1. Підведенняпідсумківроботи МК за І півріччя. Заходи по поліпшеннюякостівикладанняпредметівтеоретичного та виробничогонавчання.
2. Про проведення директорських контрольних робіт та їх аналіз.Урахування їх результатів в подальші роботі з метою ліквідації прогалин у знаннях учнів.
3. Стан профорієнтаційної роботи майстрів в/н та викладачів професій сфери обслуговування.

Лютий 2019

1. Звіти майстрів виробничого навчання про стан профорієнтаційної роботи .
2. Виявити здатних учнівта проводити з ними індивідуальні заняття з метою залучення їх до участі в обласних конкурсах професійної майстерності.
3. Обговорення загальних критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів.
4. Доповіді на тему «Впровадження інтерактивнихтехнологій в сфері торгівлі»(Набока І.Й.)

Березень 2019
1. Інформація викладачів про впровадження в процесі підготовки до теоретичного і практичного навчання.
2. Інформація членів методичної комісії про роботу з обдарованими учнями.
3. Інформація членів методичної комісії про роботу з комплексно-методичного забезпечення предметів, професій.

Квітень 2019
1. Інформація бібліотекаря про новинки психолого -педагогічної та методичної літератури.
2. Обговорення програми проходження виробничої практики професії продавець.
3. Обговорення взаємовідвідувань уроків виробничого навчання.

Травень 2019

1. Творчі звіти майстрів за 2018-2019н.р.
2. Стан профорієнтаційної роботи майстрів в/н та викладачів на 2019-2020 навчальний рік.

Червень 2019

1. Про виконання навчальних програм та підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти за навчальний рік.
2. Підсумки роботи методичної комісії за 2018-2019 н.р. та планування роботи методичної комісії на 2019-2020н.р.

Comments are closed.