ШАНОВНА СПІЛЬНОТО!

Эмблема_БЦПТО_измененапрозрачный_фонДержавний навчальний заклад «Багатопрофільний центр ПТО» має повідомити про ситуацію, що склалася в липні цього року – на жаль, будівлі, приміщення майстерень, навчальних кабінетів, гуртожитки нашого центру у Молочанську окуповані, а в Токмаці опечатано .
Тому для продовження здійснення освітньої діяльності у відповідності до нормативно-правових актів України та згідно з законодавством за умов воєнного стану наш освітній заклад тимчасово переміщено за адресою: 69035 місто Запоріжжя, вул. Волгоградська, буд. 9, ДНЗ «Запорізький професійний ліцей автотранспорту».
Здобувачі освіти, що закінчили навчання мають змогу отримати оригінал свідоцтва про загальну середню освіту в м. Запоріжжі, вул. Волгоградська, б. 9 або в електронному варіанті за попереднім замовленням (061) 224-67-84

Здобувачі освіти перехідних курсів продовжують навчання за індивідуальною формою незалежно від місця перебування (у тому числі тимчасово окупованому) та отримують стипендію.
Вступна компанія до ДНЗ «Багатопрофільний центр ПТО» на 2022-2023 навчальний рік здійснюється в електронному вигляді, посилання на форму реєстрації: 

Вся інформація щодо вступу знаходиться у телеграм-каналі https://t.me/+LUX2q8ASwHUzMzZi

Bookmark the permalink.

Comments are closed.