Палітра

Новый-коллаж   Національне мистецтво допомагає глибше вивчити рідну мову, історію мистецтв, народний побут, національні традиції, музичний фольклор, образотворче мистецтво, що у комплексі сприятиме формуванню естетично вихованого громадянина України. Гурток образотворчого мистецтва «Палітра» допомагає психологічно розрядитися, зняти емоційну напругу, відволіктися від буденних справ.
Гурток має багато напрямків в якому творять свої шедеври учні: малювання, плетіння зі стрічок, ляльки-мотанки, іграшки, ляльки, плетіння з бісеру, ліплення з солоного тіста та багато ще чого цікавого.
Часто виникає бажання зафіксувати свої спостереження, враження, хвилювання, щоб зберегти їх. Малювати і виготовляти художні вироби можуть не тільки обдаровані діти, а й всі, хто цього дуже хоче. Головне – не боятися труднощів. Роботи дітей беруть участь у всеукраїнських, обласних конкурсах та займають призові місця.
Якщо ти бажаєш спробувати себе в будь-якому напрямку мистецтва – ми чекаємо на тебе. Керівник гуртка Сухарєва Єлизавета Миколаївна та її вихованці радо зустрінуть тебе.

Керівник гуртка Єлизавета Сухарєва

Bookmark the permalink.

Comments are closed.