Переможців конкурсу визначено

photo_2021-10-29_14-14-17   П’ятий день, так як і було заплановано, розпочався з екскурсії на базове підприємство СВК «Мирний» для здобувачів освіти І курсу, де вони мали змогу ознайомитися з сучасною новітньою сільськогосподарською технікою та роботою даного підприємства.

Протягом тижня учні із задоволенням брали участь у різноманітних заходах. За цей час дізнались багато цікавих і корисних фактів з історії тракторобудування, історії  виникнення  професії  тракториста.  Тож  були підведені  підсумки.

В загальному заліку команди груп зайняли такі місця:

І місце – група 103 майстер в/н Степанов В.І.

ІІ місце – група 101 майстер в/н Рицький С.М.;

ІІІ місце – група 102 майстер в/н Дудко М.В.

З вітальним словом виступив директор освітнього закладу Шевченко Сергій Вікторович, який зазначив, що у залі сьогодні зібралися ті, хто не шукає легких доріг, хто покликаний любити поезію щедрих ланів, хто всім серцем закоханий у рідну землю, а також привітав з перемогою всіх учасників та нагородив грамотами та солодкими подарунками.

Проведення різноманітних заходів в рамках тижня ще раз переконало учнів в тому, що той, хто обирає професію тракториста-машиніста с/г виробництва, повинен обов’язково любити свою землю. Йому потрібно знання та вміння. А здобути всі ці знання та вміння можна, тільки навчаючись в нашому освітньому закладі.

 

Володимир Пшеничний, викладач

Bookmark the permalink.

Comments are closed.