Спортивне життя закладу розпочато

55     Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. В ДНЗ «Багатопрофільний центр ПТО» доброю традицією стало відкриття спартакіади, присвяченої Дню фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників та спортсменів.

 Цього року спортивний захід відбувся 10 вересня на спортивному майданчику нашого освітнього закладу.  Він розпочався святковою програмою, яку подарували учасники гуртка «Акорд» під керівництвом Рогової Т.М.. 

    Спортивні естафети поєднали різні види спорту (баскетбол, міні-футбол, стрибки у довжину, підтягування на перекладині) і показали, хто найшвидший, найспритніший та найсильніший. Учасники в особистому заліку та команди були нагороджені грамотами.

Позитивні емоції, заряд бадьорості та велику порцію гарного настрою додали кухарі, які приготували смачний куліш для всіх учасників заходу.

Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя  не обмежується одним днем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

 

Віталій Хоменко, керівник фізичного виховання

Bookmark the permalink.

Comments are closed.