Охорона праці в моїй професії

  опЩороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз цьогорічного заходу «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР». У цей день акцентується увага на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я на роботі.

Головне завдання будь-якої країни зберегти молоде покоління, як безцінний потенціал для майбутнього становлення ефективної та сильної держави. Особливу роль в цьому процесі відведено освіті. Тому в освітньому закладі з молоддю проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота та навчання, спрямовані на формування культури охорони праці наших учнів – майбутніх кваліфікованих робітників. Викладачі предмету “Охорона праці” Людмила Панасенко та Сергій Шелухін під час дистанційного навчання, в рамках предметного тижня, надали рекомендаційні матеріали кожній навчальній групі щодо безпеки праці на робочих місцях. Адже учні повинні бути підготовлені до виникаючих потенційних виробничих ризиків та дій при виникненні небезпечних ситуацій, знати способи їх попередження, навчитися берегти здоров’я, як особисте, так й інших.

Керівник гуртка образотворчого мистецтва Єлизавета Сухарєва організувала участь здобувачів освіти у конкурсі малюнків «Охорона праці очима дітей».

                                       Людмила Панасенко, Сергій Шелухін, викладач

і

Bookmark the permalink.

Comments are closed.