В рамках атестації

20201125_100952    Наші учні не лише трактористи-машиністи, але й водії автотранспортних засобів категорії С1.  Тому, сьогодні відбулося в рамках атестації показове індивідуальне заняття з практичного водіння за темою «Відпрацювання первинних навиків під час водіння транспортного засобу». Майстер Куликов Сергій з ученицею групи 29Ф Іщенко Аліною на учбовому майданчику відпрацьовували навики водіння .

Тема уроку безпосередньо пов’язана з теорією спецпредметів, ПДР, завдяки чому можна було перевірити знання учениці та ефективність застосування їх на практиці. Систему роботи майстра чітко було видно під час щоденного технічного обслуговування, яке здійснювала учениця самостійно: дотримувалась послідовності, коментувала свої дії, пояснювала необхідність тієї чи іншої технологічної операції. Належним чином було висвітлено питання техніки безпеки. Під час вступного інструктажу Сергій Володимирович постійно підтримував з ученицею зв’язок, направляв її дії, вносив корективи, доповнював відповіді.

Високий рівень знань і практичних навичок учениці дали упевнитись у належному забезпеченні навчально-виробничого процесу для професійно-практичної підготовки водіїв.

                                                                        Людмила Панасенко,  методист

Bookmark the permalink.

Comments are closed.