Теорія і пракика – дві складові

000   Вчора у Центрі  ПТО  відбувся відкритий урок виробничого навчання, де учні у формі гри повторювали і вивчали технологічні процеси приготування страв з овочів. Всі ті процеси – ніщо, якщо вони не підкріплені практичними вміннями і навичками, тому після теорії практика обов’язкова.  А от там, на практиці, вже можна чітко зрозуміти чи засвоїли майбутні кухарі технологію приготування чи ні? Та після дегустації страв з овочів Ірина Еременко, майстер виробничого навчання, впевнено сказала: «Мої учні навчилися готувати страви з овочів!». А це не може не тішити, бо коли ти працюєш і відчуваєш, що тебе учні  не лише чують, а і розуміють – переконуєшся , що навчаєш правильно і зможеш пишатися своїми випускниками.

Заступник директора  Наталія Федорченко

Bookmark the permalink.

Comments are closed.