Англійська у професії? Легко

000     Сучасному фахівцеві будь-якого рівня для професійної мобільності та конкурентоспроможності на ринку праці недостатньо володіти тільки спеціальними знаннями та навичками. Невід’ємним атрибутом спеціаліста є знання іноземних мов. Іноземна мова – це ключ до професійного росту. Тому у закладі освіти проводяться уроки англійської мови за професійним спрямуванням. Викладач англійської мови Кременчуцька Анастасія Ігорівна переконана, що володіючи професійною лексикою, майбутні фахівці матимуть можливість підвищувати свій рівень кваліфікації під час ознайомлення та вивчення досвіду англійською мовою у галузі громадського харчування. 

Велика частина сучасної прогресивної інформації, яка пов’язана з кулінарною тематикою, є тільки на англомовних ресурсах. Тому сподіватися на те, що такі кулінарні книги як Mugaritz , Eleven Madison Park  або Modernist Cuisine  будуть перекладені українською – не варто.

 На уроках, майбутні кулінари, вивчають професійну термінологію, складають меню, виконують творчі роботи які пов’язані з їх професійною   діяльністю. Такі уроки допомагають збагатити лексичний запас слів із англійської мови за професійним спрямуванням; розвивати навики діалогічного та монологічного мовлення під час вирішення виробничих ситуацій; спонукають до вивчення та удосконалення спілкування іноземними мовами.

Викладач Світлана Морозова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.