Крутий кухар!

 000    Конкурсом професійної майстерності «Крутий кухар» розпочався цей тиждень у Центрі ПТО. Свої професійні вміння демонстрували учні другого курсу у двох турах: теоретичному (передбачав 35 тестових питань ) та практичного ( де учні працювали в бригадах по 3 чоловіка і готували страви «Драники с кисло-молочним сиром» та «Драники з твердим сиром»). Виконання теретичних завдань зараховуються у лвасному заліку, а от робота в бригадах має свої переваги – відповідальність за спільну справу, виховання взаємоповаги та взаємодопомоги, підготовка до роботи під час проходження виробничої практики. Отож, успіху вам , юні кухарі, конкурсом  розпочато найсмачніший тиждень року!

              Заступник директора Наталія Федорченко

Bookmark the permalink.

Comments are closed.